Ilmoita yhtyeesi palveluun

Mahtuuko keikkakalenteriin vielä lisää keikkoja? Hääbändi.fi on palvelu, jolla on tuhansia kävijöitä. Pidämme itsestämme eri medioissa kovaa ääntä – näin takaamme, että juuri Sinun bändisi huomataan.

MITEN PÄÄSET MUKAAN?
Hääbändi.fi-palveluun pääset mukaan täyttämällä rekisteröitymiskaavakkeen, ja luomalla salasanan itsellesi palveluun.  Tämän jälkeen pääset itse muokkaamaan sivuasi juuri sellaiseksi kuin haluat.

Saat laskun antamaasi sähköpostiin ja sen maksamalla olet oikeutettu käyttämään palvelua seuraavat 12kuukautta. Saat joka vuosi automaattisesti uuden laskun jonka maksamalla sopimus jatkuu. Sopimuksen voi irtosanoa ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse ennen laskun eräpäivää.
Palvelun vuosimaksu on 120 € + alv (pidätämme oikeuden muutoksiin). Emme veloita muita maksuja. Palvelu on aina voimassa tilauksesta 12 kk kerrallaan eikä sitä voi irtisanoa kesken kauden. jos haluat laskun tavallisella postilla, joudumme veloittamaan 5 € (sis. alv) laskutuspalkkiota.

Voit lisätä palveluun tekstiä, kuvia, ohjelmiston, sosiaalisen median linkkejä sekä tehdä sivustasi persoonallisen joka palvelee sivuston käyttäjiä.

Sivun rakentaminen itse on todella helppoa, mutta jos tarvitset apua niin sekin järjestyy. Hallinnon sivuilta näet reaaliajassa paljonko orkesterianne katsotaan ja kuinka paljon klikkejä tulee kotisivullenne tai sosiaalisen median kanaviin.

Muistathan, että palvelun käyttäjät järjestävät tärkeitä juhlia ja siksi vaadimme, että bändi myös pitää sen minkä lupaa! Hääbändi.fi ei välitä keikkakyselyjä, vaan asiakas ja bändi sopivat keikasta keskenään. Muista siis täyttää yhteystietosi oikein. Tarjoamme loistavan ikkunan lisäämään keikkamyyntiä hyvälle bändille – rekisteröidy jo tänään!

Terveisin
Peik ”Pike” Jäntti
050 444 0410
pike@jctuotanto.fi

Rekisteröintikaavake