Saturday

Saturday on energinen, nuorekas ja mukautuva hää- ja bilebändi, joka nostattaa tilaisuutesi tunnelman kattoon!

Tehtävämme on tinkimättömällä asenteella ja vuosikausien tuomalla osaamisella tarjota teille ainutlaatuinen kokemus. Haluamme paitsi näyttää teille, mitä livemusiikki parhaimmillaan on, myös tehdä teille kaikesta niin vaivatonta kuin suinkin on mahdollista – pienintä yksityiskohtaa myöten.

Yhtyeen jäsenet ovat esiintyneet lukuisissa eri orkestereissa vuosikausia, ja taustalta löytyy rautaista ammattitaitoa sekä kalusto, jolla kelpaa nousta vaikka Ruisrockin rantalavalle. Tuomme mukanamme huippulaadukkaan äänentoiston, tilaisuuteenne soveltuvan valaistuksen ja muun esitystekniikan sekä taitavan ja asiantuntevan miksaajan. Kokoonpanolla on kokemusta kaikenlaisista tilaisuuksista, ja tulemme mielellämme esiintymään monenlaisiin tapahtumiin, kuten häihin, yritysjuhliin tai klubikeikoille.

Kokoonpano

Tulemme lähtökohtaisesti tanssittamaan juhlakansaa täydellä miehityksellä. Jos juhlissanne on kuitenkin tarve hillitymmälle tunnelmalle, yhtye muuntautuu vaivattomasti myös trioksi, duoksi tai muunlaiseksi kokoonpanoksi tarpeidenne mukaisesti.

Alina Kangas – laulu
Lauri Lehtinen – 1. kitara, taustalaulu
Tuomas Lundberg – koskettimet, 2. kitara, taustalaulu
Emil Lamminmäki – basso
Joni Virtanen – rummut, taustalaulu
Toni Puttonen – miksaus

Ohjelmisto

Lähes 400 kappaletta käsittävä ohjelmistomme on yhtyeen ylpeys. Se sisältää kattavan otoksen populaarimusiikin parhaimmistoa 20-luvulta 20-luvulle, ja olemme huolehtineet, että siitä löytyy jokaiselle jotain, Olavi Virrasta The Weekndiin.

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja soittolistan tekemiseen: voitte esimerkiksi rakentaa ohjelmistosta haluamanne kokonaisuuden vaikka täysin itsenäisesti, tai yksinkertaisesti valita mieluisat kappaleet listalta ja antaa yhtyeen rakentaa näistä järjestykseltään toimivan ja kestoltaan oikeanlaisen soittolistan. Toisaalta voitte myös jättää koko soittolistan rakentamisen yhtyeen huoleksi, jolloin karkeat artisti-, aikakausi- ja genretoiveet riittävät toimivan kokonaisuuden suunnitteluun. Päivitämme ja kasvatamme ohjelmistoamme jatkuvasti ja otamme myös ilomielin vastaan ohjelmiston ulkopuolisia toivekappaleita, jotta juhlistanne tulee juuri teidän näköisenne.

Pääsette kuuntelemaan ohjelmistomme kappaleita Spotify-listan muodossa tästä linkistä.

Tee tarjouspyyntö ja tilaa juhliisi elämäsi paras Lauantai!

Ota yhteyttä suoraan bändiin:

Nimi: Tuomas Lundberg
Puhelin: (+358) 41 319 7995
Sähköposti: saturday@infrasound.fi
Kotikunta: Turku

Kuvagalleria

Ota yhteyttä suoraan bändiin Saturday

Yhteystiedot:

Nimi: Tuomas Lundberg
Puhelin: (+358) 41 319 7995
Sähköposti: saturday@infrasound.fi
Kotikunta: Turku

Kuvagalleria

Saturday YouTubessa