Toimitusehdot

Hääbändi.fi-palvelu on tarkoitettu trubaduureille, duoille ja muun kokoisille orkestereille sekä ohjelmatoimistoille, joiden ohjelmisto koostuu hääkäyttöön soveltuvasta musiikista. Koska nykyään häämusiikki voi olla hyvinkin erilaista ja palveluun voi ilmoittaa myös esim. jazz- tai rock-orkestereita, tärkeintä on, että tarjottu musiikkityyli käy sivuilla selvästi ilmi.

Hääbändi.fi-sivuston tarkoitus on yhdistää hääorkesterin tarpeessa oleva oikeaan orkesteriin. Hääbändi.fi ei sovi keikkasopimuksia eikä ota muutenkaan vastuuta esityksen sisällöstä vaan sopimus tehdään aina esiintyjän ja tilaajan kesken. Hääbändi.fi voi poistaa yhtyeen sivun, mikäli kuvaus ei vastaa orkesterin todellista tilaa tai asiakaspalautteiden perusteella bändin laatu ei ole riittävä.

MITEN PÄÄSET MUKAAN?
Hääbändi.fi-palveluun pääset mukaan täyttämällä rekisteröitymiskaavakkeen, ja luomalla salasanan itsellesi palveluun.  Tämän jälkeen pääset itse muokkaamaan sivuasi juuri sellaiseksi kuin sen haluat.

Laitamme sinulle laskun antamaasi sähköpostiin ja sen maksamalla olet oikeutettu käyttämään palvelua. Saat joka vuosi automaattisesti uuden laskun jonka maksamalla sopimus jatkuu. Sopimuksen voi irtosanoa ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse ennen laskun eräpäivää.

Palvelun vuosimaksu on 120 € + alv (pidätämme oikeuden muutoksiin). Emme veloita muita maksuja. Palvelu on aina voimassa tilauksesta 12 kk kerrallaan eikä sitä voi irtisanoa kesken kauden. jos haluat laskun tavallisella postilla, joudumme veloittamaan 5 € (sis. alv) laskutuspalkkiota.

Voit lisätä palveluun tekstiä, kuvia, ohjelmiston, sosiaalisen median linkkejä sekä tehdä sivustasi persoonallisen joka palvelee sivuston käyttäjiä.

Artisti itse vastaa sivuille laitettavasta materiaalista että se ei riko tekijänoikeuksia eikä muitakaan lakeja ja sääntöjä, hääbändi.fi ei vastaa bändien/artistien palveluun laittamasta materiaalista.

Palvelun tuottaa:

Justin Case Productions oy

Y-tunnus 3134710-3

Ota yhteyttä