The Stonewalls

Palkittu, nuorekas ja energinen yhtye! Taustalla vuosien musiikillinen koulutus ja satojen esiintymisten kartuttama kokemus. Ohjelmistossa kappaleet alkuillan tanssimusiikista loppuillan biletykseen!

The Stonewalls on raumalaislähtöinen ammattitaitoinen tanssi- ja bilebändi. Jokainen yhtyeestä on opiskellut musiikkiopistossa yli 10 vuotta ja melkein kaikki jäsenet ovat musiikin alalla joko instrumentti- tai aineenopettajia. Yhtye on voittanut YA-rockin sm-kultaa 2009 sekä Rauman vuoden nuorisotekopalkinnon vuonna 2011.

Yhtye on esiintynyt mm. Unajan- ja Kivikylän areenoilla, festivaaleilla, laivoilla, artistien taustalla, teattereiden taustalla, ravintoloissa, klubeissa, häissä sekä firmojen juhlissa. Keikka-alueena toimii pääasiassa Satakunta ja Varsinais-Suomi, mutta bändi on viihdyttänyt yleisöä kauempanakin.

Yhtyeen ohjelmisto koostuu perinteisestä tanssi- ja iskelmämusiikista, suomalaisista ja ulkomaisista rock/pop klassikkokappaleista sekä nykypäivän bilehiteistä. Mukana keikoilla reissaa isoon tai pieneen tilaan sopivat PA-laitteistot ja valot.

Nettisivuilta löytyy lisätietoa, ohjelmisto, keikkakalenteri ja laadukkaat livevideot.

Klikkaa päästäksesi bändin nettisivuille!

Yhteystiedot

www.thestonewallsband.com

thestonewallsband@gmail.com

050 5322393

Ota yhteyttä suoraan bändiin:

Nimi: Ilari Saarivirta
Puhelin: 050 5322393
Sähköposti: thestonewallsband@gmail.com
Kotikunta: Rauma

Ota yhteyttä suoraan bändiin The Stonewalls

Yhteystiedot:

Nimi: Ilari Saarivirta
Puhelin: 050 5322393
Sähköposti: thestonewallsband@gmail.com
Kotikunta: Rauma