sense bilebändi

SENSE

Viisihenkinen pro-bilebändi Helsingistä kahdella solistilla, monipuolisella ohjelmistolla ja satojen keikkojen kokemuksella. Hyvä musiikki, paremmat bileet!

Hyvä musiikki, paremmat bileet!

Olemme viisihenkinen pro-bilebändi Helsingista ja vahvuutemme on kaksi laulusolistia, monipuolinen ohjelmisto ja satojen keikkojen myötä yhteen hiotunut bändisoitto. Jälkeemme jää väsyneitä jalkoja, rentoutuneita mieliä ja tyytyväisiä tilaajia.

Bändimme ohjelmisto on laaja ja monipuolinen. Soitamme yleensä hyväksihavaitulla ”jokaisellejotain” -kaavalla. Ohjelmistossamme on mm. vanhoja rytmimusiikin klassikoita, suomalaisia hittejä, funkia ja soulia, tämän hetken radiohittejä, rock/poppia sekä perinteistä tanssimusiikkia nuorekkaalla otteella. Toteutamme aina häävalssin lisäksi ainakin yhden toivekappaleen, sekä otamme tilaajan toivetyylit huomioon. Meistä on irrotettavissa myös pienempiä kokoonpanoja, tai vastaavasti voimme lisätä vierailevan tähtisolistin, saksofonistin tai puhallinsektion. Vi pratar och sjunger också på svenska – and also in English!

Valovoimainen naissolistimme Elina Arlin hoitaa upeasti paitsi lauluosuudet myös yleisön kanssa kommunikoinnin. Häneltä taittuvat niin tunnelmalliset balladit kuin räväkämmät numerotkin. Solistimme superpositiivinen olemus, monipuolinen lauluääni ja yleisön huomioon ottaminen ovat saaneet paljon hyvää palautetta tilaajiltamme ja yleisöstä. Elina on mahdollista tilata esiintymään myös vihkitilaisuuteen trubaduurina.

Sense tarjoilee maukkaan pakkauksen laadukasta musiikkia, hyvää meininkiä, tarttuvia kappaleita, tyylikästä esiintymistä ja viihdyttäviä välispiikkejä.

Sense; Elina Arlin – laulu, Lauri Salokoski – laulu&basso, Tommi Karhusaari – laulu&koskettimet, J-P Linna – kitarat, Mikko Arlin – rummut

Ota yhteyttä suoraan bändiin:

Nimi: MIkko Arlin
Puhelin: 0443289868
Sähköposti: mikko.arlin@gmail.com
Kotikunta: Helsinki

Kuvagalleria

Ota yhteyttä suoraan bändiin SENSE

Yhteystiedot:

Nimi: MIkko Arlin
Puhelin: 0443289868
Sähköposti: mikko.arlin@gmail.com
Kotikunta: Helsinki

Kuvagalleria

SENSE YouTubessa