Lotta Skog Band

Lotta Skog Band on kovan luokan energinen hääbändi, joka saa aikaan loistavat bileet, täyden tanssilattian ja ikimuistoiset juhlat.

Lotta Skog Band on ammattitaitoinen bilebändi, joka on vastannut satojen hääparien, yksityishenkilöiden, firmojen ja ravintoloiden täysistä tanssilattioista ja onnistuneista bileilloista jo vuosien ajan.
Taidokas soitto, parhaista (1960-2020-lukujen) hiteistä koostuva monipuolinen ohjelmisto sekä Lotan mukaansa tempaava esiintyminen ovat hurmanneet tuhansia kuulijoita ympäri Suomen ja saaneet tilaajat buukkaamaan bändin yhä uudestaan ja uudestaan tilaisuuksiinsa. Lotta Skog Band saa lähes poikkeuksetta aina keikoilla kiitosta monipuolisesta ohjelmistostaan ja huikeasta lavameiningistä.

Häissä soitamme 3x45min. ja tarvittaessa ensimmäinen setti voi olla perinteisempää tanssimusiikkia ja iskelmää. Lotalta kannattaa myös kysyä lauluesitystä vihkitilaisuuteen.

Tilaamalla Lotta Skog Bandin saat:

– Monipuolista musiikkia juhlaanne 3×45 min. (Noin puolet hääpareista ostaa yleensä vielä 4:nnen setin kesken juhlien, koska meno on niin mahtavaa ja haluavat lisää :-))

– Ammattitaitoisen hääbändin, jolla on yhteensä satojen keikkojen hääkeikkakokemus

– Bändin äänentoiston käyttöönne esim. juontoihin sinä aikana kun bändi on paikalla

– Hääbändin, joka toteuttaa häätanssitoiveenne oman ohjelmistonsa ulkopuolelta ja toteuttaa 2-3 musiikkitoivetta.

– Tarvittaessa vihkimisen musiikin/musiikit

– Tarvittaessa viihde/taustamusaa pianolla esim. ruokailun ajaksi

-Tarvittaessa pienemmän kokoonpanon esim. duo, jos juhlapaikka ei sovellu koko bändille

Tämä bändi sinun on ehdottomasti nähtävä ja koettava – tilaa siis Lotta ja bändi häihinne esiintymään niin hääjuhlanne onnistuu takuuvarmasti!

Ps. Käy kotisivuiltamme katsomassa muiden hääparien kommentteja bändistämme sekä kuuntelemassa ja katsomassa ääninäytteitä keikoiltamme!

Yhteystiedot

www.lottaskog.fi

Ota yhteyttä suoraan bändiin:

Nimi: Lotta Skog Band
Puhelin:
Sähköposti: lotta@lottaskog.fi
Kotikunta: Riihimäki

Kuvagalleria

Ota yhteyttä suoraan bändiin Lotta Skog Band

Yhteystiedot:

Nimi: Lotta Skog Band
Puhelin:
Sähköposti: lotta@lottaskog.fi
Kotikunta: Riihimäki

Kuvagalleria