JCTuotanto.fi tarjoaa ammattitaitoiset DJ- ja Karaoke-palvelut juhliin.

JCTuotanto.fi tarjoaa ammattitaitoiset DJ- ja Karaoke-palvelut juhliin alkaen 600€. Valitse valmiista paketeista tai räätälöi omasi. Ei varausmaksuja, veloitukseton peruutus 30 päivää ennen tilaisuutta. Käytä kätevää hintalaskuria ja saa tarjous 24h sisällä. Erinomainen palvelu ja kilpailukykyiset hinnat.

JCTuotanto.fi tarjoaa sinulle helpon tavan tilata DJ- ja Karaoke-palvelut juhliisi alkaen 600€. Etsitkö ammattitaitoista DJ:tä häihin, syntymäpäiviin, pikkujouluihin tai yritystilaisuuksiin? Meiltä löydät juuri sopivan ratkaisun.

Paketit ja hinnoittelu Meillä on kolme valmiiksi suunniteltua pakettia, joista voit valita sopivimman. Mikäli haluat, voit muokata pakettia toiveidesi mukaiseksi. Jokaisen paketin kesto on 5 tuntia, mutta voit halutessasi lisätä tunteja tarpeesi mukaan. Lisätuntien hinta on 120€/alkava tunti.

Hintalaskuri Kätevällä hintalaskurilla saat selville palvelun kokonaiskustannuksen. Merkitse haluamasi paketti, mahdolliset lisävarusteet, juhlapaikan osoite ja soittoajankohta. Laskuri antaa sinulle tarkan hinnan kaikki kulut huomioiden. Lähetä tiedustelu meille; se on sitoumuksetonta, ja palaamme sinulle 24 tunnin kuluessa.

Lisätiedot

  • Matkakulut: 0,60€/km.
  • Meillä ei ole varausmaksuja.
  • Voit peruuttaa DJ-keikan veloituksetta 30 päivää ennen tilaisuutta.
  • Ennen tilaisuutta voit keskustella toiveistasi suoraan DJ:n kanssa.

Tee varaus tai pyydä tarjous:

Tule kokemaan unohtumattomat juhlat JCTuotanto.fi:n ammattitaitoisen DJ:n tahdittamana. Meillä on sydäntä musiikille ja asiakaspalvelulle.

Ota yhteyttä suoraan bändiin:

Nimi: Info
Puhelin: 0503792234
Sähköposti: info@jctuotanto.fi
Kotikunta: -

JCTuotanto.fi tarjoaa ammattitaitoiset DJ- ja Karaoke-palvelut juhliin. -linkit

Ota yhteyttä suoraan bändiin JCTuotanto.fi tarjoaa ammattitaitoiset DJ- ja Karaoke-palvelut juhliin.

Yhteystiedot:

Nimi: Info
Puhelin: 0503792234
Sähköposti: info@jctuotanto.fi
Kotikunta: -