Hemmacoustic Trio

Akustista tunnelmointia, hittibiisejä pelimannihengessä tai unohtumaton ohjelmanumero vihkitilaisuuteen? Akustinen triomme on takuuvarmasti mieleenpainuva esiintyjä juhliisi!

Hemmacoustic Trio on se erilainen, mieleenpainuva hääorkesteri! Tarttuvan hyvä meininki, loistavat instrumentalistit ja valovoimainen solisti takaavat hyvät juhlat.

Soitamme akustisia versioita tutuista hittibiiseistä pelimannihengessä, tunnelmallista loungemusiikkia esimerkiksi ruokailun taustalle sekä esiinnymme ohjelmanumerona vihkitilaisuudessa. Kokoonpanomme on laulu&kitara/guitalele, piano ja lyömäsoittimet. Soundimme on halki illan akustinen (käytämme toki äänenvahvistusta), mutta meiltä onnistuu myös menevämpi musiikki. Olemme nappivalinta esimerkiksi silloin, kun haluatte sekä livemusiikkia että loppuillaksi DJn/soittolistamusiikkia, bilebändi tuntuu liian raskaalta vaihtoehdolta tai haluatte massasta erottuvan hääesiintyjän.

Laajassa ohjelmistossamme löytyy jokaiseen makuun musiikkia. Kuuntele esimerkkikappaleita kotisivuiltamme! Otamme tilaajan toiveet huomioon settilistoja tehdessämme sekä toteutamme 1-3 toivekappaletta. Häissä soitamme tilaajan toiveiden mukaisesti tyylikästä taustamusiikkia, perinteistä tanssimusiikkia, menevää hittimusiikkia eri vuosikymmeniltä sekä tunnelmallisia balladinumeroita. Meillä on samalla porukalla myös yhtye Elina Arlin Trio, joka esiintyy lähinnä klubeilla ja konserteissa. Tältä porukalta löytyy konserttikokonaisuus ”Suomesta” (ks. YouTube Elina Arlin Trio), jonka ohjelmistoa soitamme myös toiveesta.

Olemme keikkaileet yli kymmenen vuoden ajan freelancereina, ja matkanvarrella kehittynyt pelisilmä, mukautumiskyky ja laaja ohjelmisto mahdollistavat sen, että muokkaamme tarvittaessa soittolistojamme lennosta. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän juhlien musiikkipuolesta ikimuistoinen! <3

Elina esiintyy myös vihkitilaisuuksissa trubaduurina. Meille tärkein mittari on tyytyväiset tilaajat, tässä muutama palaute viime keikoilta:

”Elina, kiitos tuhannesti. Olit yli odotusten, aivan täydellinen. Joka ikinen meidän vieraista piti sinusta suunnattomasti. Olet lahjakas ja läsnäoleva. Emme olisi voineet olla tyytyväisempiä. Sinulla on suuri sydän ja ihana sielu. Kiitos vielä kerran!” (tilaaja kesäkuu 2019)

”Suurkiitos tunnelmallisesta esityksestä! Äänesi ja kitara soivat tosi upeasti yhteen. Ehdottomasti suosittelemme sinua eteenpäin!” (tilaaja syyskuu / 2019)

”Kyllä teidän triosta taas tykättiin! Yrityksemme musiikkiharrastajat olivat erityisen vaikuttuneita ja paljon tuli kehuja. Ensi vuonna tilaamme taas uudestaan!”(tilaaja 2019 ja 2020, tammikuu)

Ota yhteyttä suoraan bändiin:

Nimi: Elina Arlin
Puhelin: 0443335527
Sähköposti: elina.arlin@gmail.com
Kotikunta: Helsinki

Kuvagalleria

Ota yhteyttä suoraan bändiin Hemmacoustic Trio

Yhteystiedot:

Nimi: Elina Arlin
Puhelin: 0443335527
Sähköposti: elina.arlin@gmail.com
Kotikunta: Helsinki

Kuvagalleria

Hemmacoustic Trio YouTubessa