Etelä-Suomi

SENSE

SENSE

Sense - tyylikästä rytmimusiikkia energisellä otteella!

Olemme Sense, viisihenkinen helsinkiläinen bilebändi. Bändissämme on sekä nais- että miessolisti, mikä takaa monipuolisen ohjelmiston ja vahvat lauluosuudet. Loistavat instrumentalistimme huolehtivat, että komppi pysyy kasassa ja meininki korkealla! Olemme jo vuosia kiertäneet viihdyttämässä suomalaista juhlakansaa ja jättäneet jälkeemme aina väsyneitä tanssijalkoja ja tyytyväisiä asiakkaita. Katso videokoosteemme tästä: https://www.youtube.com/watch?v=4Eat3A6BrP8

Bändimme ohjelmisto on todella laaja ja monipuolinen. Soitamme yleensä hyväksihavaitulla "jokaisellejotain" -kaavalla. Ohjelmistossamme on mm. vanhoja rytmimusiikin klassikoita (ABBA,Supremes, Beatles,Elvis,Wild Cherry,Michael Jackson,Stevie Wonder, motown..), suomalaisia hittejä (Jenni Vartiainen,Sami Saari,Kaija Koo,Chisu,Kirka,Anssi Kela,Anna Puu,jnejne),rock/poppia (U2,Lenny Kravitz,Bruce Sprinsgteen,Sting,jne), perinteistä tanssimusiikkia nuorekkaalla otteella (valssit, foxit, lattarit, rock'nrollit, jne) ja tuoreimmat radiohitit (Lady Gaga,Maroon5,Katie Perry,jne). Toteutamme aina häävalssin lisäksi ainakin yhden toivekappaleen, sekä otamme tilaajan toivetyylit huomioon. Keikoilta saadun palautteen mukaan yhtyeemme ei jätä ketään kylmäksi. Meistä on irrotettavissa myös pienempiä kokoonpanoja. Vi pratar och sjunger också på svenska - and also in English!

Uuden Musiikin Kilpailun 2013 finaalistakin tuttu kaunis naissolistimme Elina Arlin (os.Orkoneva) hoitaa upeasti paitsi lauluosuudet ja yleisön kanssa kommunikoinnin. Häneltä taittuvat niin tunnelmalliset balladit kuin räväkämmät numerotkin. Solistimme superpositiivinen, energinen asenne ja yleisön huomioon ottaminen ovat saaneet paljon hyvää palautetta tilaajiltamme ja yleisöstä.

Sense tarjoilee maukkaan pakkauksen laadukasta musiikkia, hyvää meininkiä, tarttuvia kappaleita, tyylikästä esiintymistä ja viihdyttäviä välispiikkejä. Good old times - even better old music!

Sense;

Elina Arlin (os.Orkoneva) – laulu

Lauri Salokoski - laulu, basso

Tommi Karhusaari - laulu, koskettimet

J-P Linna - kitarat

Mikko Arlin - rummut

www.thesenseband.com

Yhteystiedot

Elina;

elina.arlin@gmail.com

Mikko;

mikko.arlin@gmail.com

tel. 0443289868/Mikko

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia