Etelä-Suomi

SENSE

SENSE

Hyvä musiikki, paremmat bileet!

Olemme viisihenkinen pro-bilebändi Helsingista ja vahvuutemme on kaksi laulusolistia, monipuolinen ohjelmisto ja satojen keikkojen myötä yhteen hiotunut bändisoitto. Jälkeemme jää väsyneitä jalkoja, rentoutuneita mieliä ja tyytyväisiä tilaajia. Katso videokoosteemme tästä: https://www.youtube.com/watch?v=4Eat3A6BrP8

Bändimme ohjelmisto on laaja ja monipuolinen. Soitamme yleensä hyväksihavaitulla "jokaisellejotain" -kaavalla. Ohjelmistossamme on mm. vanhoja rytmimusiikin klassikoita, suomalaisia hittejä, funkia ja soulia, tämän hetken radiohittejä, rock/poppia sekä perinteistä tanssimusiikkia nuorekkaalla otteella. Toteutamme aina häävalssin lisäksi ainakin yhden toivekappaleen, sekä otamme tilaajan toivetyylit huomioon. Meistä on irrotettavissa myös pienempiä kokoonpanoja, tai vastaavasti voimme lisätä vierailevan tähtisolistin, saksofonistin tai puhallinsektion. Vi pratar och sjunger också på svenska - and also in English!

Valovoimainen naissolistimme Elina Arlin hoitaa upeasti paitsi lauluosuudet myös yleisön kanssa kommunikoinnin. Häneltä taittuvat niin tunnelmalliset balladit kuin räväkämmät numerotkin. Solistimme superpositiivinen olemus, monipuolinen lauluääni ja yleisön huomioon ottaminen ovat saaneet paljon hyvää palautetta tilaajiltamme ja yleisöstä. Elina on mahdollista tilata esiintymään myös vihkitilaisuuteen trubaduurina.

Sense tarjoilee maukkaan pakkauksen laadukasta musiikkia, hyvää meininkiä, tarttuvia kappaleita, tyylikästä esiintymistä ja viihdyttäviä välispiikkejä.

Sense; Elina Arlin – laulu, Lauri Salokoski - laulu&basso, Tommi Karhusaari - laulu&koskettimet, J-P Linna - kitarat, Mikko Arlin - rummut

www.thesenseband.com

Yhteystiedot

Mikko;

mikko.arlin@gmail.com

tel. 0443289868/Mikko

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia