Länsi-Suomi

Moist Wanted

Vuonna 2015 uudistunut Turkulainen coverbändi Moist Wanted osoittaa todeksi sen että Turussa osataan muutakin kuin pelata lätkää. Tämä coverbändi bändi soittaa rockia korkealta (naislaulaja takaa sen) ja kovaa, asenteella sekä tunteella Suomeksi, Lontooksi sekä Ruotsiksi. Nostalgiaa tyyliin Smoke on the water, Nights in white satin sekä uudempaa tyyliin Pariisin kevät, Tuonelan koivut, Spoon river, Living on a prayer, särähtävät saman illan aikana kovaa ja korkealtakin, vanhoja "pakollisia" unohtamatta. Artistiesimerkkeinä, Bon Jovi, Lady Gaga, Billy Idol, Juice, Harri Marstio,Haloo Helsinki jne... och samma på svenska.

Kysy myös pienempänä kokoonpanona tai akustisena (jolloin piilotetaan rumpalilta kapulat).

Jos olet musiikkia vailla juhlissasi, ota yhteyttä ja sorvataan setit sellaiseen kuntoon ettei juhlien jälkeen tarvitse kysyä että "mitä tapahtui". Meihin voi myös ottaa yhteyttä osoitteeseen: moistwantedband@gmail.com

( Uudet kotisivut ovat työn alla, joten malttakaa hetki).

Joten muista: Moist Wanted......bilebändi joka ei jätä ketään kuivaksi......tulevan kesän 2016 viikonloppuja on vielä muutamia vapaana...toimi nopeasti ettet jää ilman !!

Yhteystiedot

moistwantedband@gmail.com

http://moistwantedband.webs.com

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia