Länsi-Suomi

Moist Wanted

Vuonna 2016 uudistunut Turkulainen coverbändi Moist Wanted osoittaa todeksi sen että Turussa osataan muutakin kuin pelata lätkää (sarjataulukkokin sen osoittaa). Tämä Turkulainen coverbändi soittaa rockia korkealta (naislaulaja takaa sen) ja kovaa, asenteella sekä tunteella Suomeksi, Lontooksi sekä Ruotsiksi. Saman illan aikana on mahdollista kuulla Night in white satin, Living on a prayer, Onnellinen, Tuonelan koivut jne. niitä vanhoja "pakollisia" unohtamatta. Artistiesimerkkeinä, Bon Jovi, Lady Gaga, Billy Idol, Juice, Harri Marstio,Haloo Helsinki jne... och samma på svenska. Ta kontakt så hittar vi på något som ingen har varit med om förut =).

Kysy myös pienempänä kokoonpanona tai akustisena (jolloin piilotetaan rumpalilta kapulat).

Jos olet musiikkia vailla juhlissasi, ota yhteyttä ja sorvataan setit sellaiseen kuntoon ettei juhlien jälkeen tarvitse kysyä että "mitä tapahtui". Meihin voi myös ottaa yhteyttä osoitteeseen: moistwantedband@gmail.com

Joten muista: Moist Wanted......bilebändi joka ei jätä ketään kuivaksi......tulevan kesän 2016 viikonloppuja on vielä muutamia vapaana...toimi nopeasti ettet jää ilman !!

Yhteystiedot

moistwantedband@gmail.com

http://www.moistvanted.com

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia