Länsi-Suomi

Dj Palvelut.fi

Dj Palvelut.fi

Djpalvelut.fi sivustolta tilaat itsellesi Dj- ja Karaoke-palvelut helposti, alkaen 450€. Välitämme soittajat häihin, synttäreille, pikkujouluihin, firman juhliin ja kaikkialle missä Dj:tä tarvitaan.


Kokoa oma pakettisi ja ohjelma laskee sinulle tarkan hinnan matkakuluineen. Dj-paketit sisältävät soittajan ja laitteet 6tunniksi sovitusta aloitusajasta eteenpäin. Lisätunteja voit tilata niin paljon kuin haluat ja niitä on mahdollista tilata myös kesken iltaa ilmoittamalla Dj:lle

Meillä ei ole varausmaksua ja Dj-keikan voi peruuttaa veloituksetta 30päivää ennen tilaisuutta.

Tilaaja voi käydä hyvissä ajoin ennen juhlia läpi toiveita ja muita tärkeitä asioita suoraan Dj:n kanssa.

Tilaa Dj juhliin meiltä ja saat ammattitaitoisen ja kokeneen Dj:n vastaamaan juhliesi musiikista. Meillä Dj:t ovat myös hyviä asiakaspalvelijoita.

Paketit
Olemme suunnitelleet valmiiksi kolme erilaista pakettia josta asiakas voi valita mieleisensä. Asiakas voi myös tarpeen tullen kasata paketin juuri sellaiseksi kuin itse toivoo. Jokainen paketti on kestoltaan 6tuntia mutta lisätunteja on mahdollista tilata niin paljon kuin tarve vaatii. Lisätunteja voit tilata joko etukäteen tai vielä illan aikana suoraan DJ:ltä. Lisätunnit ovat hinnaltaan 40€/alkava tunti.

Hintalaskuri
Merkkaa hintalaskuriin valitsemasi paketti, mahdolliset lisävarusteet, juhlapaikan osoite ja soitto-aika ja laskuri laskee sinulle automaattisesti tarkan hinnan sisältäen kaikki kulut. Täytä myös omat tietosi ja lähetä meille tiedustelu, se ei sido sinua mihinkään ja otamme sinuun yhteyttä 24tunnin sisällä.

Matkakulut ovat 0,45€/km ja ne ohjelma laskee sinulle aina automaattisesti sinua lähimmästä toimipisteestämme. Jos juhlat ovat kaupungissa jossa meillä on toimipiste ei matkuluja tule.

Toimipisteemme: Turku, Lahti, Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Rauma

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia