Itä-Suomi

Bailubändi Autoradio

Bailubändi Autoradio

Häät, synttäribileet, firmanjuhlat, rapujuhlat, kotibileet, ravintolat, baarit, pubit, tanssilavat, ulkoilmatapahtumat sekä pienemmällä kokoonpanolla ja myös akustisesti kirkot, perhejuhlat... näissä kaikissa Autoradio on soinut jo vuodesta 2005 lähtien.

Yhtyeemme koostuu monissa liemissä keitetyistä musiikin ammattilaisista. Kokemusta ja kilometrejä on karttunut koko skaalalta aina pitserian nurkalta festarilavoille.

Soitamme suurimmaksi osaksi ns. bilemusaa eli suomalaisia ja ulkomaisia pop- ja rock-musiikin helmiä. Lisäksi takataskustamme löytyy tuhti nippu iskelmää, rautalankaa ja perinteistä tanssimusiikkia. Covereiden lisäksi teemme aktiivisesti omaa musiikkia sekä tilauksesta kappaleita erilaisiin tarkoituksiin, esim. merkkipäivän kohokohdaksi.

Ohjelmiston valinnassa pyrimme aina huomioimaan tilaajien toiveet ja musiikkimaun, eikä meillä ole mitään rajoja musiikkityylien suhteen - humpasta heviin, kaikki käy!

Musiikkityylit: Rock, pop, Suomi-pop, Iskelmä, disco, perinteinen tanssimusiikki, folk, rautalanka

Yhteystiedot, lisätietoa bändistä sekä ohjelmistosta ja musiikkinäytteet:

Sähköposti: bailubandiautoradio@gmail.com

Puhelinnumerot: 050 520 1512 / Miksa    

                          050 919 2243 / Jani

Kotisivu: www.bailubandiautoradio.com

Facebook: Bailubändi Autoradio Official
https://www.facebook.com/Bailub%C3%A4ndi-Autoradio-Official-907000352706916/timeline/

Youtube-kanava: Bailubandi Autoradio https://www.youtube.com/channel/UCKb06Pcwwvik2shrEErcHyg/videos?sort=dd&shelf_id=0&view=0

Yhteystiedot

 

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia