Etelä-Suomi

Darlings

Darlings

Darlings on kokeneista ammattimuusikoista koostuva bilebändi, jonka ohjelmisto koostuu monen tyylisestä hyväntuulisesta tanssittavasta musiikista Rock-klassikoista tuoreimpiin EDM-hitteihin.

Darlingsin muusikot ovat instrumenttiensa supertaitajia, jotka ovat uransa aikana esiintyneet useiden maan tunnetuimpien artistien kanssa (mm. Antti Tuisku, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Anna Eriksson, Aikakone)
Ihastuttava ja upeaääninen laulusolisti Riina Ammesmäki on hionut esiintymistaitojaan mm. pitkissä kiinnityksissä Silja Linen Promenade of Fame- ja Viking Linen Singers In Concert ja Ella Singers -showproduktioissa. Riina oli myös mukana The Voice of Finlandissa 2015, jossa hän häikäisi upeilla esiintymisillään, muistettavimpana liikuttava tulkinta David Guettan kappaleesta Titanium.

Valovoimaisen solistin, todella tanssittavan ohjelmiston ja svengaavien muusikoiden johdosta Darlings on hyvin haluttu bändi firmajuhliin ja muihin yksityistilaisuuksiin.

Bändillä on oma äänentoisto- ja valokalusto monen kokoisina vaihtoehtoina ja valmiudet toteuttaa koko tapahtuman ääni- ja valotekniikka.

SVENSK REPERTOAR
En stor del av Darlings kunder är svenskspråkiga, och bandet har en vid repertoar av svenska låtar. Solisten Riina har både svenska och finska som modersmål.

HÄÄT
Häissä lähdetään yleensä perinteisesti valsseilla liikkeelle ja pian nostetaan tempoa nuorekkaampaan suuntaan. Loppuillasta otetaan juhlaväestä ja bändistä kaikki mehut irti.

Hääohjelmistossa periaatteena on "jokaiselle jotakin". Tilaajan toiveet ohjelmiston tyylillisessä painotuksessa otetaan aina huomioon. Ainakin häätanssin voi valita vapaasti myös listan ulkopuolelta. Biisilista löytyy bändin kotisivulta.

Tavallisesti sovitaan että hintaan sisältyy:
- 3 x 45min soittoa (setit 4 tunnin sisällä)
- laadukas äänentoisto 2 x 350w + subwooferit
- kohdevalot tarvittaessa 

Lisäksi mahdollista:
- esiintyminen vihkitilaisuudessa (soololaulu tai säestys pianolla ja/tai kitaralla)
- äänentoisto myös asiakkaan ja muiden esiintyjien käytössä
- tehokkaampi äänentoisto isompiin tiloihin tai DJ:n tarpeisiin, useita kokovaihtoehtoja
- tilan tunnelmavalaistus värivaloilla
- langaton mikrofoni puheita ja juontoja varten

facebook

Yhteystiedot

Jukka Heikkinen

040-5555080

jukka.vibratosound@gmail.com

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia